Graffiti workshops op de BSO

Graffiti is rond 1960 ontstaan in New York. Graffiti betekent: krasjes. Het zijn teksten en tekeningen die ergens met spuitverf op gespoten worden. Vaak wordt graffiti op openbare plaatsen ergens op gespoten. Dat mag natuurlijk niet zomaar. Toch is graffiti een kunstvorm. Het wordt ook wel de ‘kunst van de straat’ genoemd. Bij graffiti werk je … meer »

Reptielen op de BSO

Freek Vonk inhuren voor een mooie presentatie over wilde dieren?  Zou dat even te gek zijn! Freek is ontzettend bekend en populair door zijn televisieprogramma Freeks Wilde Wereld. Daarvoor reist hij de hele wereld af. Daarom is Freek haast nooit thuis dus inhuren wordt lastig, om nog maar niet te spreken over het bedrag dat je er … meer »

Paardrijden op de BSO

Paarden blijven fascinerende en heel populaire dieren. Het YouTube-kanaal Paardenpraat.tv telt 115.000 abonnees en trekt 1,5 miljoen views per maand. Fenna van de vlog HoefWijzer heeft ook ruim 85.000 abonnees en Felinehoi doet het met bijna 70.000 abonnees ook echt niet onaardig! De doelgroep: kinderen van vier tot en met zestien jaar. Paardrijden is heel … meer »