Onze klanten

KomKids

In de zomervakantie is de KomKids-vakantieopvang centraal geregeld en komen alle deelnemende kinderen samen op één centrale locatie. Alle activiteiten kan je bekijken op https://komkids.jibbie.nlBij elke activiteit staat aangegeven voor welke leeftijd deze geschikt is, hoeveel kinderen er per activiteit kunnen deelnemen, er bepaalde vereisten zijn zoals een zwemdiploma of als er een eigen bijdrage wordt gerekend.
Ouders l
oggen in met de FlexWeb-gegevens van hun persoonlijke digitale KomKids-omgeving. Door de manier van inschrijven samen met de ouder(s) kunnen kinderen precies zien wat elke activiteit inhoudt. Hierdoor voorkom dat je een kind ingeschreven wordt voor ‘Natuur Avontuur’ terwijl het kind eigenlijk enthousiaster wordt van ‘Zig Zag door de Zoo’. 

UniKidz

Unikidz heeft de doelstelling om kinderen hun talent te laten ontdekken en ontwikkelen in een veilige omgeving. Kinderen kunnen kiezen uit activiteiten binnen vier categorieën. FitKidz richt zich op sport en spel zoals bijvoorbeeld zwemles, kickboksen en basketbal, MindKidz op denken en doen met de bijzondere STEAM Makerspace, SoulKidz op cultuur, yoga, theater en dans, en SkillsKidz op vaardigheden als bijvoorbeeld koken. Al die activiteiten worden in tienweekse blokken door professionele instructeurs aangeboden aan de kinderen in een all-in pakket. Kinderen kunnen samen met ouders het volledige aanbod bekijken en inschrijven via Jibbie.

GO! Kinderopvang

Al meer dan 45 jaar biedt GO! Kinderopvang professionele kinderopvang. Er is opvang mogelijk voor kinderen van 0 tot 12 jaar bij kinderdagverblijven (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), peuterspeelzalen (PSZ), peuterspeelochtend (PSO) en gastouderopvang (GOO) in de regio’s Almere, Zeewolde en Lelystad. In de vakanties zijn er speciale GO! have FUN activiteiten. Voor deze activiteiten kunnen kinderen zich inschrijven via Jibbie. Handig én leuk!