Het team

Trudy van Iwaarden - Krist

Trudy was jaren werkzaam in de recreatiesector maar maakte met haar bedrijf DoenKids de switch naar de kinderopvang branche. Trudy zit altijd vol creatieve ideeën en houdt van reizen met haar man en 4 kinderen.

Ron de Wit

Ron bouwt al jaren websites en software voor allerlei verschillende branches en nu ook voor de kinderopvang branche. Als hij niet aan het werk is, speelt hij graag met z’n 2 kinderen en als die slapen leest hij nog wel eens een boek. Verder wordt er veel gezongen, ook onder werktijd.

Alex Krist

Alex heeft zijn financiële kennis in de loop der jaren al voor meerdere organisaties ingezet. Met een druk gezin van 4 kinderen is er altijd wat te doen maar in zijn vrije tijd stapt hij het liefst op de wielrenfiets om lekker wat kilometers weg te trappen.

Hanna Roos

Op ons kantoor neemt Hanna de telefoon aan en regelt eigenlijk gewoon alles wat er geregeld moet worden. Altijd vrolijk en enthousiast staat ze iedereen te woord. Echt tevreden is ze pas als ze de perfecte oplossing heeft voor jouw Jibbie vraag. Met zingen in een koor, kokkerellen en lekker uit eten gaan, krijgt zij haar vrije tijd snel gevuld.