Over ons

Wij streven er naar om het organiseren en administreren van de door scholen , kinderopvangorganisaties en verenigingen georganiseerde activiteiten zo eenvoudig, leuk en overzichtelijk mogelijk te maken.

Het team

trudy

Trudy van Iwaarden - Krist

Co-founder & sales

In de kinderopvang branche was Trudy al jaren actief met een ander software programma voor activiteiten (DoenKids). Steeds vaker hoorde zij dat organisaties hun activiteitenaanbod wilden verbreden. Naast de reguliere activiteiten bijvoorbeeld ook workshops en speciale lessen aanbieden aan kinderen! Maar daarvoor was nog geen software beschikbaar die inschrijflijstjes en contante betalingen overbodig maakten. Hierdoor ontstond het idee om Jibbie te ontwikkelen.

ron

Ron de Wit

Co-founder & developer

Ron bouwt al jaren websites en software voor allerlei verschillende branches en nu ook voor de kinderopvang branche. 

Als hij niet aan het werk is, speelt hij graag met zijn 3 jonge kinderen en als die slapen leest hij nog wel eens een boek. 

Verder wordt er veel gezongen, ook onder werktijd.

alex

Alex Krist

Financiën

Alex heeft zijn financiële kennis in de loop der jaren al voor meerdere organisaties ingezet. Met een druk gezin van 4 kinderen is er altijd wat te doen maar in zijn vrije tijd stapt hij het liefst op de wielrenfiets om lekker wat kilometers weg te trappen.

 

hanna

Hanna Roos

Support medewerker

Op ons kantoor neemt Hanna de telefoon aan en regelt eigenlijk gewoon alles wat er geregeld moet worden. Altijd vrolijk en enthousiast staat ze iedereen te woord. Echt tevreden is ze pas als ze de perfecte oplossing heeft voor jouw Jibbie vraag. Met zingen in een koor, kokkerellen en lekker uit eten gaan, krijgt zij haar vrije tijd snel gevuld.