Partners

Jibbie kent diverse koppelpartners. De kracht van de samenwerking tussen de verschillende bedrijven is het samen nastreven van één gezamenlijk doel: het zo eenvoudig mogelijk om diverse activiteiten beschikbaar te maken voor kinderen. 

ParnasSyss

Voorkom dubbele administratie met de koppeling tussen Jibbie en ParnasSys. ParnasSys is het webbased leerlingvolgsysteem en leerlingadministratiesysteem in één.

De koppeling zorgt ervoor dat gegevens uit ParnasSys worden overgenomen in Jibbie. Je hoeft dus niet meer zelf bij te houden in welke groep een kind zit of wanneer een mailadres van een ouder wijzigt dan verandert dit mee in Jibbie. Heel handig! www.parnassyss.nl

ESIS (RovICT)

ESIS (RovICT) kan als leerling administratiesysteem gekoppeld worden aan Jibbie. Met deze koppeling kun je de leerlingadministratie vanuit ESIS rechtstreeks uploaden in Jibbie. Voorkom dus een dubbele administratie en zorg dat Jibbie altijd up to date. Dit maakt het werken met Jibbie nog leuker en makkelijker. www.rovict.nl

DoenKids

Kinderopvangorganisaties die gebruik maken van DoenKids kunnen voortaan alle activiteiten waarvoor inschrijvingen nodig zijn, doorsturen naar Jibbie. In DoenKids maak je draaiboeken, in Jibbie de boekingen. Met één eenvoudige klik wordt de afbeelding en de tekst doorgestuurd naar Jibbie. In Jibbie kan de planning verder worden aangepast met bijvoorbeeld een eventuele betaling of een maximum aantal deelnemers.
www.doenkids.nl

Flexkids

Voor kinderopvang ondersteunt de software van Flexkids met een compleet pakket van  kindplanning, personeelsplanning, financiële administratie, een ouderapp en nog meer. Met de koppeling tussen Flexkids en Jibbie kan de ouder inloggen met dezelfde gegevens. Ook het invoeren van kindgegevens hoef je niet meer dubbel te doen: alle gegevens worden ingelezen vanuit Flexkids.
www.flexkids.nl

Kindplanner

Zelf groepen en locaties aanmaken hoeft niet meer dankzij de koppeling tussen Kindplanner en Jibbie. Alle kinderen en gegevens worden hierdoor automatisch up to date gehouden. Ook wordt getoond op welke dagen een kind “klant” is en zo krijgen ouder en kind altijd het juiste aanbod te zien. Inloggen in Jibbie kan via de Kindplanner ouderapp.
www.kindplanner.nl