Veelgestelde vragen

Allereerst ontvang je van ons een offerte. Wanneer deze is goedgekeurd ontvang je van ons de logingegevens tot de Jibbie account van jouw organisatie.

Vervolgens kan je Jibbie inrichten zoals je dat zelf wilt: je voegt heel gemakkelijk zelf locaties, beheerders, ouders, kinderen én natuurlijk jouw activiteitenaanbod toe. Dit wijst zich allemaal vanzelf maar natuurlijk kunnen we jou persoonlijk helpen met de inrichting van jouw Jibbie account.

Veiligheid en privacy van klantgegevens is voor ons heel belangrijk. Daarom hebben wij de nodige maatregelen getroffen om alles veilig te houden.

Lees hier meer over onze veiligheidsmaatregelen, en lees hier meer over onze privacy policy.

Absoluut! Je kunt zoveel locaties en regio’s aanmaken als je zelf wilt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden; de overeenkomst met Jibbie sluit je af op het aantal kinderen dat je inschrijft.

Dat kan zeker. Je kan ons op weekdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur bereiken via de Support-chat rechtsonder in beeld, bel ons op 085 – 400 1100 (Let op: kies eerst 1 voor support en dan 5 voor Jibbie) of mail ons: support@jibbie.nl.

Momenteel werken wij ook hard aan een uitgebreide kenninsbank waarin handleidingen, tips en probleemoplossingen te vinden zijn. Zodra deze online is zorgen we dat ‘ie makkelijk te vinden is.

Binnenkort is het mogelijk om vanuit kindplanningsysteem Flexkids eenvoudig de gegevens van jou organisatie, je klanten en kinderen koppelen met Jibbie. Dit scheelt weer een dubbele boekhouding.