Voor de kinderopvang

Veel kinderopvangorganisaties in Nederland bieden naast hun reguliere activiteiten op de buitenschoolse opvang ook steeds meer extra naschoolse activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan muzieklessen, zwemlessen of misschien zelfs wel paardrijden of een kunstlessen in een atelier.

Om dit aanbod van extra naschoolse activiteiten helder te kunnen presenteren aan ouders is Jibbie de ideale tool. Ouders loggen in op hun ouderportaal van Jibbie (of gebruiken de inlog van een andere ouderapp) en zien het aanbod voor hun kind. Inschrijven is makkelijk en indien van toepassing kan er via Ideal betaald worden voor de activiteit. Ouders kunnen samen met hun kinderen een keuze maken en inschrijven.

Het beheren van Jibbie voor de medewerker van de kinderopvangorganisatie is eenvoudig. Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en biedt handige overzichten. Wil je hier meer over weten? Vraag eens vrijblijvend een demo aan!

Mogelijkheden:

Je kunt kiezen voor ons START abonnement of ons PLUS abonnement.

Start abonnement

Ouders:

Beheerders:

Prijzen

Over onze tarieven willen we zo transparant mogelijk zijn. Voor Jibbie betaal je per jaar per kind en dan krijg je toegang tot alle functionaliteiten en updates. Voor koppelingen met partners is de prijs op aanvraag.

Prijs per ingeschreven kind

Er wordt betaald voor ieder kind dat staat ingeschreven in het systeem, ongeacht of het kind daadwerkelijk aan de activiteiten deelneemt of niet.

Tot 100 kindplaatsen betaal je € 6,00 per kind per jaar. Vanaf 100 kinderen betaalt de organisatie € 5,50 per kind per jaar en dit bedrag per kind daalt tot slechts € 1,50 per kind per jaar (bij 2500 deelnemende kinderen).

Gewogen gemiddelde

Wanneer je actief aan de slag gaat met Jibbie vindt facturatie achteraf per kwartaal plaats. Er wordt dan gerekend met een gewogen gemiddelde. Dit werkt als volgt: Per kwartaal wordt er gekeken hoeveel kinderen er in het afgelopen kwartaal stonden ingeschreven. Stonden er in het 1e kwartaal (duur = 91 dagen) gedurende 80 dagen 300 kinderen ingeschreven en gedurende de laatste 11 dagen van het kwartaal slechts 200 dan volgt de volgende berekening:

80 * 300 = 24.000

11 * 200 = 2200

totaal 26.200/91 dagen = 287 kinderen gemiddeld

facturatie per kwartaal: (100 x € 6) + (150 x € 5,50) + (37 x € 5) = € 1.610/4 = € 402,50 excl. 21% btw per kwartaal.

Betaling in 4 termijnen achteraf. De abonnementskosten worden per drie maanden achteraf in rekening gebracht. 
Gerekend vanaf de ingangsdatum van het abonnement.

Koppelingen

Maakt jouw kinderopvangorganisatie gebruik van een kindplanningspakket of ouderapp? Wie bieden met diverse partners een koppeling aan. 
Op die manier kun je kinderen toevoegen aan Jibbie. De prijzen van de verschillende koppelingen zijn op aanvraag.