Voor scholen

Steeds meer scholen in Nederland bieden een programma aan met naschoolse activiteiten. Soms incidenteel een speciale activiteit maar steeds vaker betreft het een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Kunst, toneel, sport, huiswerkbegeleiding, schaken, muziekles…er is vanalles mogelijk.

Om als school dit aanbod helder te kunnen presenteren is Jibbie de ideale tool. Ouders loggen in op hun ouderportaal en zien het aanbod voor hun kind. Inschrijven is makkelijk en indien van toepassing kan er via Ideal betaald worden voor de activiteit. Ouders kunnen samen met hun kinderen een keuze maken en inschrijven.

Het beheren van Jibbie voor de medewerker van de school is eenvoudig. Het systeem is heel gebruiksvriendelijk en biedt handige overzichten.
Wil je hier meer over weten? Vraag eens vrijblijvend een demo aan!

Mogelijkheden:

Je kunt kiezen voor ons START abonnement of ons PLUS abonnement.

Start abonnement

Ouders:

Beheerders:

Extra bij Plus abonnement:

Met de lesplanner maak je snel, eenvoudig en online jouw lesvoorbereidingen. Je hebt dan niet alleen een overzicht van alle activiteiten waarvoor inschrijvingen nodig zijn, maar je hebt meteen ook een compleet rooster met lessen.

Je kunt je lessen ook koppelen aan leerdoelen.

Prijzen

Over onze tarieven willen we zo transparant mogelijk zijn. Je hebt de keuze uit het START en het PLUS abonnement. Voor Jibbie betaal je per jaar per leerling en dan krijg je toegang tot alle functionaliteiten en updates. Voor koppelingen met partners is de prijs op aanvraag.

Facturatie: eenmalig per jaar

Voor de leerlingen aantallen baseren wij ons op de BRIN-gegevens van DUO.

Koppelingen

Maakt jouw school gebruik van ParnasSys of ESIS (Rovict)? Dan kun je gebruik maken van de koppeling. Leerlingen en groepen kun je dan via ParnasSys toevoegen in Jibbie.

De prijzen van de verschillende koppelingen zijn op aanvraag.